Welke ervaringen en beleving hebben  cliënten bij een bezoek aan Gezondheidswens? 

Mieke Monteyne
Mieke Monteyne
8 Februari 2024
Chris heeft een aangename persoonlijkheid. Heeft mij sterker gemaakt, tijdens mijn down periode. Dankjewel Chris ????
Francis Ophoff
Francis Ophoff
1 Januari 2024
Als je iemand zoekt die je klachten eens vanuit verschillende hoeken bekijkt en dus de ECHTE oorzaak zoekt ben je hier aan het juiste adres. Je moet er wel voor openstaan dat de oorzaak van je klacht niet altijd op een klassieke manier kan gevonden/opgelost worden. Chris doet dit op een zeer rustige niet opgedrongen manier met veel uitleg en overleg. Dus zeker ook een aanrader voor mensen die niet geloven of argwanend zijn voor alles wat afwijkt van de klassieke geneeskunde.
Rovelyn Acha
Rovelyn Acha
15 November 2023
Ik heb al een jaar last van heuppijn en Chris heeft me goed geholpen. Hij heeft een grondige geschiedenis van mijn zorgen doorgenomen voordat hij aan mij begon te werken. Met zijn kennis, kunde en advies kreeg ik de hulp en resultaten waar ik naar op zoek was. Chris, hartelijk dank voor je hulp!
Marjolein Swillen
Marjolein Swillen
7 Oktober 2023
Chris is meer dan enkel een bekwame osteopaat. Hij biedt daarnaast emotionele en energetische begeleiding, ondersteuning en healing aan. Ikzelf heb in m’n traject met Chris prachtige energieën mogen ervaren en tijdens onze gesprekken wist hij telkens tot de essentie van “het probleem” te komen. Hij heeft een zeer zachte aanpak, waardoor zware emoties niet geforceerd, maar rustig doorlopen worden. Chris is een zeer goede energetisch therapeut die prachtig lichtwerk verricht vanuit zijn oprechte en liefdevolle wezen. Een mooie ziel!
Wim Haseldonckx
Wim Haseldonckx
3 Oktober 2023
Zeer goed verder geholpen door Chris. Altijd even vriendelijk en warm onthaald. Merci hiervoor Chris.
Niel Soetaert
Niel Soetaert
23 September 2023
Met een zeer empathische insteek weet Chris je zowel fysiek als mentaal verder te helpen. Altijd een aangename sfeer en hij neemt zijn tijd.
Laura Claessens
Laura Claessens
14 September 2023
Chris neemt uitgebreid de tijd om te luisteren. Hij maakt verbinding van mens tot mens en van hart tot hart. Van daaruit wordt in onderling overleg bepaald wat en hoe zijn aanpak zal zijn. Voor mensen die bereid zijn om ook de oorzaak aan te pakken en niet louter aan symptoombestrijding te doen.
Alexander Rebornfromash
Alexander Rebornfromash
5 September 2023
Beste ervaring uit. Zeer vriendelijk, en professioneel van zijn job!!!!
Goo Tioli
Goo Tioli
19 Augustus 2023
Eindelijk iemand die de oorzaak van de symptomen wil genezen en dus niet alleen de symptomen verlicht, maar er ook daadwerkelijk mee helpt om er voorgoed van af te komen! een eye-opening ervaring, Chris heeft een unieke aanpak, een echte genezer zoals alle dokters en verzorgers zouden moeten zijn, met aandacht voor de mentale problemen en helpen ze op te lossen, wat zal resulteren in echt herstel van de fysieke symptomen, die hij ook helpt op een fantastische manier. Hij neemt echt de tijd om het probleem tot op de bodem uit te zoeken... als ik maar één woord kon gebruiken, zou ik zeggen geweldig! Bedankt Chris!
Fanny Collet
Fanny Collet
10 Juni 2023
Geweldige genezer! Chris behandelt mensen met veel zorg en liefde. Ik heb lang gezocht naar iemand als Chris die voor vele lagen van het bewustzijn en onbewustzijn kan zorgen.
Chris, je hebt me door me mee te nemen in een diep gesprek doen stilstaan bij de vele gebeurtenissen die mijn leven positief en negatief beïnvloeden. Door je vakkennis heb je mij doen inzien dat mijn geestelijke sterkte en mijn lichamelijke krachten al dan niet één geheel vormen. Je hebt me sterker gemaakt. Ik raad je therapie aan voor mensen die een burn out willen voor zijn. Je therapie werkt!!!
Ik zocht een osteopaat, maar ik vond veel meer ! Ik had last van mijn linkerschouder en vond hiervoor een osteopaat via 'vindeentherapeut'. Het eerste wat opvalt bij aankomst zijn de prachtige bloemen die zijn praktijk versieren. Binnen word je vriendelijk ontvangen, met een glaasje thee en dan vraagt Chris om je verhaal te doen. Chris heeft een zeer goed luisterend oor en zoekt naar de onderliggende redenen die de spanningen in je lichaam veroorzaken. Hij neemt de tijd om je tot de kern van je problemen te laten komen. Op basis van wat je vertelt, biedt hij een aanpak van het probleem aan. Deze aanpak legt hij rustig uit, hij combineert osteopathie met kinesiologie en andere werkwijzen. Je krijgt voedingsadvies, vb. bij een tekort aan mineralen. Kortweg, de aanpak is holistisch en daardoor zeer efficiënt. Je komt zowel mentaal als fysiek verlicht uit zijn praktijk en dat is heel wat ! Nog een kleine noot : Mocht je bij het googelen op artikels van zijn naamgenoot botsen die een zwaar verleden heeft, besef dan dat deze Chris Wens zijn tegenpool is. Chris Wens, de osteopaat laat het licht opnieuw schijnen in je leven !
Top ervaring! Wil je weten waarom ik helemaal van Mechelen naar Merksem ga om daar geholpen te kunnen worden? Ik deel het graag met je. Chris is een persoon met een hart voor mensen. Hier ben je dus geen nummertje. De tijd die je bij deze man mag doorbrengt is 100% voor jou. Geen rap rap gedoe. Hij heeft de kennis en de kunde die velen spijtig genoeg ontbreken. Daarom zeg ik jou dat Chris een echte aanrader is. Al bij het binnen komen krijg je het gevoel van rust en van thuis komen. Verwacht dus geen klinische witte omgeving en een witte doktersjas. Nee! Down to earth en ik weet alvast waar ik moet zijn als het vast zit. Nog heel veel succes Chris Wens. Ik hoop dat heel veel mensen de weg naar jou mogen vinden. Als je pijn hebt dan wil je hier zo snel mogelijk vanaf minder pijn of zelfs vrij van pijn weer fluitend door het leven kunnen gaan. Dat is in 2 woorden Chris Wens. Bedankt voor je hulp!
Hey Chris, ik ben bij jou geweest met mijn dochter van 8 jaar. Zij was er niet gerust in. Jij hebt haar op zo een mooie en heel attente wijze behandeld. Ze heeft er van genoten. Ik ook. Je bent zo geduldig en kindvriendelijk. Magnifiek!
Chris heeft me in 1 behandeling van mijn nek- en schouderklachten afgeholpen. Hij luistert aandachtig, behandelt je zéér kundig, respectvol, met humor, op een holistische manier. Ik kan Chris zeker aan iedereen aanbevelen.
Chris heeft mij op een deskundige en respectvolle manier behandeld. Hij heeft de tijd genomen om eerst naar mij te luisteren. Hij heeft voldoende informatie gegeven en niet onbelangrijk: ik ben verlost van de pijn in rug en heup.