Chris, je hebt me door me mee te nemen in een diep gesprek doen stilstaan bij de vele gebeurtenissen die mijn leven positief en negatief beïnvloeden. Door je vakkennis heb je mij doen inzien dat mijn geestelijke sterkte en mijn lichamelijke krachten al dan niet één geheel vormen. Je hebt me sterker gemaakt. Ik raad je therapie aan voor mensen die een burn out willen voor zijn. Je therapie werkt!!!
Ik zocht een osteopaat, maar ik vond veel meer ! Ik had last van mijn linkerschouder en vond hiervoor een osteopaat via 'vindeentherapeut'. Het eerste wat opvalt bij aankomst zijn de prachtige bloemen die zijn praktijk versieren. Binnen word je vriendelijk ontvangen, met een glaasje thee en dan vraagt Chris om je verhaal te doen. Chris heeft een zeer goed luisterend oor en zoekt naar de onderliggende redenen die de spanningen in je lichaam veroorzaken. Hij neemt de tijd om je tot de kern van je problemen te laten komen. Op basis van wat je vertelt, biedt hij een aanpak van het probleem aan. Deze aanpak legt hij rustig uit, hij combineert osteopathie met kinesiologie en andere werkwijzen. Je krijgt voedingsadvies, vb. bij een tekort aan mineralen. Kortweg, de aanpak is holistisch en daardoor zeer efficiënt. Je komt zowel mentaal als fysiek verlicht uit zijn praktijk en dat is heel wat ! Nog een kleine noot : Mocht je bij het googelen op artikels van zijn naamgenoot botsen die een zwaar verleden heeft, besef dan dat deze Chris Wens zijn tegenpool is. Chris Wens, de osteopaat laat het licht opnieuw schijnen in je leven !
Top ervaring! Wil je weten waarom ik helemaal van Mechelen naar Merksem ga om daar geholpen te kunnen worden? Ik deel het graag met je. Chris is een persoon met een hart voor mensen. Hier ben je dus geen nummertje. De tijd die je bij deze man mag doorbrengt is 100% voor jou. Geen rap rap gedoe. Hij heeft de kennis en de kunde die velen spijtig genoeg ontbreken. Daarom zeg ik jou dat Chris een echte aanrader is. Al bij het binnen komen krijg je het gevoel van rust en van thuis komen. Verwacht dus geen klinische witte omgeving en een witte doktersjas. Nee! Down to earth en ik weet alvast waar ik moet zijn als het vast zit. Nog heel veel succes Chris Wens. Ik hoop dat heel veel mensen de weg naar jou mogen vinden. Als je pijn hebt dan wil je hier zo snel mogelijk vanaf minder pijn of zelfs vrij van pijn weer fluitend door het leven kunnen gaan. Dat is in 2 woorden Chris Wens. Bedankt voor je hulp!
Hey Chris, ik ben bij jou geweest met mijn dochter van 8 jaar. Zij was er niet gerust in. Jij hebt haar op zo een mooie en heel attente wijze behandeld. Ze heeft er van genoten. Ik ook. Je bent zo geduldig en kindvriendelijk. Magnifiek!
Chris heeft me in 1 behandeling van mijn nek- en schouderklachten afgeholpen. Hij luistert aandachtig, behandelt je zéér kundig, respectvol, met humor, op een holistische manier. Ik kan Chris zeker aan iedereen aanbevelen.
Chris heeft mij op een deskundige en respectvolle manier behandeld. Hij heeft de tijd genomen om eerst naar mij te luisteren. Hij heeft voldoende informatie gegeven en niet onbelangrijk: ik ben verlost van de pijn in rug en heup.